Power-flushing academy

Power Flushing

Partners en aanverwante websites:


Vloerverwarming aanleggen, spoelen of onderhouden?

(VSN) al jarenlang een gevestigde       naam als het om het aanleggen,         reinigen, inregelen en upgraden van   vloerverwarmingsinstallaties gaat.                                      

Rekon is al vele jaren werkzaam als installateur en loodgieter in de omgeving van Heemskerk.


Uw (Verwarming) Installateur uit Heemskerk voor o.a. ✓verwarming ✓duurzaam ✓cv-ketels ✓warmtebeelden ✓ventilatie.

Sinds 2003 zijn wij de spoelspecialist voor alle CV-installatie's

Vloerverwarming verstopt?   of worden de radiatoren slecht warm?

U bent bij ons aan het juiste adres voor het reinigen/ontstoppen van uw Cv-installatie, vloerverwarming, leidingen, radiatoren en koel-installatie.

Wij werken in Nederland en Europa.LAAT NU UW CV INSTALLATIE SPOELEN!

En bespaar op uw stookkosten

Een vervuilde CV installatie  levert minder rendement op. Het reinigen van uw CV of vloerverwarming levert daarom een grotere besparing op dan bijvoorbeeld zonnepanelen!Radiatoren en vloerverwarming ontstoppen, reinigen is nodig wanneer!

Optimaliseren van de circulatie in het systeem. Juiste warmte afgifte behalen, wat een energiebesparing kan opleveren  van 15 tot 30%.

Hoog gasverbruik en energieverbruik.

Langere levensduur installatie.

Minder Co2 uitstoot beter voor ons milieu!


Waarom waterzijdig inregelen?             Is een cv-installatie niet waterzijdig ingeregeld, dan krijgen de radiatoren die het dichtst bij de Cv-ketel hangen het meeste warme water.  Radiatoren die verder weg hangen, worden vaak niet tot nauwelijks warm er ontstaat een onbalans.
Deze onbalans zorgt ervoor dat het gebouw ongelijkmatig opwarmt en de stookkosten hoger zijn.

Minder Co2 uitstoot beter voor ons milieu!


Ventilatie & Schone lucht

Ventileren in huis – waarom is ventileren belangrijk?

Ventileren in huis is iets anders dan luchten. Om gezond te wonen is het belangrijk dat je je huis goed ventileert. Slechte ventilatie in huis kan leiden tot allergische reacties, geïrriteerde luchtwegen of hoofdpijn. Hoe ventileer je je huis goed?

Van Beek biedt organisaties 'grip op energie' door integraal energiemanagement. Wij kunnen het complete energiebeheer van uw organisatie overnemen of ontzorging bieden bij een onderdeel hiervan.

Energiemanagement in brede zin geeft invulling aan de structurele verbetering van het energieverbruik en daarmee aan kostenbesparing.

Waterzijdig inregelen is noodzakelijk voor het goed functioneren van een cv-installatie en voorkomt geluids- en comfortklachten. Danfoss ondersteunt u graag 

Power  Flushing Pro

Sinds 2003 zijn wij de spoelspecialist voor alle Cv-installatie's

U bent bij ons aan het juiste adres voor het reinigen/ontstoppen van uw Cv-installatie, vloerverwarming, leidingen, radiatoren en koel-installatie.

Wij werken in Nederland en Europa.Onze afdeling Pro staat voor  het spoelen, reinigen van grote gebouwen zoals kantoren, ziekenhuizen en scholen, Flats

U bent bij ons aan het juiste adres voor het reinigen/ontstoppen van uw vloerverwarming, leidingen, radiatoren en koel-installatie Cv-installatie..

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het upgraden reinigen/ontstoppen van vloerverwarming.

Vloerverwarming doorspoelen moet wel professioneel gebeuren.


Wij werken door heel Nederland o.a. in Lisse, Den Haag, Leiden, Gouda, Zoetermeer, Roterdam, Bleiswijk, Dordrecht,  Delft, Hoek van Holland, Noordwijk, Bodegraven, Cappele

Power Flushing Academy

ADEY's heeft de innovatieve oplossingen, we maken een einde aan corrosie.

Het is onze missie om de hoofdpijn van storingen in verwarmingssystemen voor installateurs en huiseigenaren te elimineren. 

Powerflushing Academy? 

Wij zijn marktleider op het gebied van powerflushing in België en Nederland en beschikken over een schat aan kennis over het correct uitvoeren van een powerflush.


Learning by doing :

Om u als installateur de kans te geven uw kennis uit te breiden bieden wij praktijk opleidingen aan op het gebied van Cv-installaties spoelen, inregelen en waterbehandeling.

Vloerverwarmingkwaliteit.nl beschikt over een uitgebreid assortiment producten voor watergedragen vloerverwarming systemen. 
Wij bieden alles aan om op een snelle en gemakkelijke manier uw huis van een CV-vloerverwarmingssysteem te voorzien. 
Of het nu gaat om het aansluiten op uw bestaande of op nieuwe CV-installaties, Vloerverwarming Specialist Nederland kan u hierbij helpen! 
Van het leveren van alle benodigde materialen tot een compleet geïnstalleerd vloerverwarmingsysteem.

Webwinkel vloerverwarming kwaliteit

evohome gaat hand in hand met waterzijdig inregelen van je cv-installatie.

Een lagere energierekening én een aangenamer binnenklimaat in huis? Kies voor slimme zoneregeling en laat je cv-installatie waterzijdig inregelen Deze combinatie heeft vier grote voordelen

Veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Om dit doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen.

Kwaliteit en vakmanschap

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Rekon Installatietechniek bv  Timmerwerf 93 1969 NJ  Heemskerk  Tel: +31613006470   website

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren